Flag

ERGOstrap™ SPORT

EPITHELIUMFLEX

De ERGOstrap™ werd getest door topsporters die te kampen hadden met een enkelinstabiliteit (als gevolg van een verstuiking). Dankzij hun feedback hebben wij de resultaten van de ERGOstrap™ kunnen valideren en kunnen wij aan alle sporters -zowel amateur als prof- een oplossing op maat aanbieden. 

More details

Aanbevolen prijs

41,63 €

Verkrijgbaar in apotheek en bandagisterie

Informations

  VERSTUIKING VAN DE ENKEL BANG OM OPNIEUW LETSELS OP TE LOPEN?
  Draag de ERGOstrap™ en ga zonder vrees opnieuw sporten! 

  Wat onderscheidt de ERGOstrap™ van de klassieke enkelbandage? Hoe zorgt hij ervoor dat de enkel doeltreffend wordt ondersteund tijdens het sporten? Waarom is hij zo comfortabel? 

  ONTWIKKELD MET EN VOOR SPORTERS

  De ERGOstrap™ is een gepatenteerd Frans product dat chronische instabiliteit van de enkel behandelt en u toelaat om opnieuw zonder angst te sporten. Hij werd ontwikkeld in samenwerking met topsporters en is speciaal ontworpen voor het sporten, in tegenstelling tot de klassieke enkelbandages.

  ONDERSTEUNT DE ENKEL ZONDER DE MOBILITEIT AF TE REMMEN

  De ERGOstrap™ ondersteunt en stabiliseert uw enkel zonder de beweeglijkheid ervan te beperken dankzij de gecombineerde werking van de semi- exibele ther- movormbare verstevigingselementen en de gepatenteerde EPITHELIUMFLEX® strapping. Deze laatste houdt de verstevigingen zo dicht mogelijk bij de enkels en verhindert bewegingen die een verstuiking kunnen veroorzaken, zonder de natuur- lijke beweging tijdens het stappen te belemmeren.

  EEN UITERST COMFORTABELE OPLOSSING OP MAAT!

  Door de ERGOstrap™ voor het eerste gebruik in warm water onder te dompelen, worden de thermovormbare verstevigingen soepel en nemen ze de natuurlijke vorm van uw enkels aan. Zo krijgt u een orthese die perfect is aangepast aan de vorm van uw enkels en dus heel comfortabel aanvoelt.

  KAN IN ALLE GESLOTEN SCHOENEN WORDEN GEDRAGEN

  De ERGOstrap™ is zo jn (geen extra dikte onder de hiel) dat hij in elke soort sportschoen (loopschoenen, spikes, enz.) kan worden gedragen. Hij is zo licht (minder dan 120 g) dat je hem zelfs niet voelt zitten tijdens het sporten. Hij zorgt er bovendien voor dat de achillespees en de strekspieren niet verkort worden!


INDICATIES:

Lichte tot matige verstuikingen, chronische enkelinstabiliteit, het hervatten van een sportactiviteit.

CONTRA-INDICATIES:

Niet gebruiken ingeval van artritis, diabetes, polyneuropathie, zenuwaandoeningen aan de onderste ledematen.

VOORZORGSMAATREGELEN:

Draag de ERGOstrap™ SPORT niet rechtstreeks op de huid. De ERGOstrapTM SPORT moet over een sok worden gedragen die hoog genoeg is zodat hij geen ongemak veroorzaakt tijdens het dragen. Niet statisch gebruiken (enkel wanneer u uw activiteit beoefent). Als u gewoonlijk compressiekousen aan de enkels draagt, trek deze dan over de ERGOstrapTM SPORT. Niet gebruiken in combinatie met steunkousen.

BIJZONDERE KENMERKEN:

De ERGOstrapTM SPORT ondersteunt en stabiliseert de enkel zonder de beweeglijkheid ervan te beperken, en dit dankzij de gecombineerde werking van thermovormbare verstevingen aan de enkels en de gepatenteerde EPITHELIUMFLEX® strapping.

ERGONOMIE:

De ERGOstrapTM SPORT weegt minder dan 120 g en werd speciaal ontwikkeld voor het sporten. Hij is uiterst fijn (geen extra laag onder de hiel), is perfect aangepast aan de vorm van uw voet, zit heel comfortabel en kan in elk type schoenen worden gedragen. Tijdens het sporten merkt u helemaal niet dat u hem aan hebt.

GEBRUIKSAANWIJZING

• Thermovorming: lees de bijgevoegde instructies over hoe u de strap aanpast aan de vorm van uw voet of bekijk de video ‘Thermovorming’ op www.ergostrapsport.com. Indien nodig kan de ERGOstrapTM meermaals worden aangepast.

Gebruik: bekijk de video over hoe u de strap aantrekt op www.ergostrapsport.com.

video thermo

ONDERHOUD:

Wassen in de machine op 30°C of met de hand (niet schrobben). Aan de lucht laten drogen. Niet strijken.
Niet blootstellen aan hitte (> 50 ° C).

SAMENSTELLING: 50% polyamide/elastaan, 32% thermovormbaar plastic, 18% silicone.

De materialen werden beoordeeld op hun bio-compatibiliteit volgens ISO-norm 10993-1. Indien er zich alsnog een probleem zou voordoen, zet het gebruik van de strap dan onmiddellijk stop en breng MILLET Innovation op de hoogte.

Het bedrijf MILLET kan niet aansprakelijk worden gesteld indien het product niet volgens de aanbevelingen van de fabrikant werd gebruikt. De referentietaal is het Frans. Initiële CE-markering: 2017. 

 • Hoe kiest u uw maat ?