Flag

Beschermers blauwe nagels

De vingerling gel EPITHELIUMTACT 02 werd speciaal ontwikkeld voor sporten waarbij de tenen geregeld schokken tegen de schoen krijgen (wandelen, joggen, …). Hij beschermt de tenen, verlicht de pijn en zorgt ervoor dat u perfect kunt blijven sporten.

More details

Aanbevolen prijs

12,46 €

Verkrijgbaar in apotheek en bandagisterie

Informations

  De vingerling gel EPITHELIUMTACT 02 werd speciaal ontwikkeld voor sporten waarbij de tenen geregeld schokken tegen de schoen krijgen (wandelen, joggen, …). Hij beschermt de tenen, verlicht de pijn en zorgt ervoor dat u perfect kunt blijven sporten.

  EEN BESCHERMENDE WERKING

  De EPITHELIUMTACT 02 beschermers tegen blauwe nagels bestaan uit een 1 mm dunne zelfklevende siliconengel met visco-elastische eigenschappen die verwant zijn aan die van de huid. De gel in de beschermers zorgt voor een verdeling van de druk en een absorptie van microschokken, waardoor blauwe teennagels en blaren voorkomen worden.

  EEN PIJNSTILLENDE WERKING

  De EPITHELIUMTACT 02 beschermers tegen blauwe nagels werken pijnverlichtend zodat u perfect kunt blijven sporten.

  ERGONOMIE 

  De EPITHELIUMTACT 02 beschermers tegen blauwe nagels,discreet en uiterst fijn, werden speciaalontwikkeld om te passen in alle schoenen.

  Hun specifieke vorm, is aangepast aan de teen, biedt onmiddellijk comfort en houdt de teen perfect in positie tijdens het sporten, zelfs in extreme omstandigheden.

  ONDERHOUD

  De beschermers zijn wasbaar met de hand en zeep.

  VOORZORGSMAATREGELEN

  Niet gebruiken op een beschadigde huid.

  Verkocht per set van 2.

1. GEBRUIKSAANWIJZING

Deze beschermers moeten preventief worden gebruikt. Ze zijn ook perfect geschikt wanneer de blauwe nagel gevormd is. De beschermers moeten worden gebruikt op een schone en droge huid.

• Om de beschermers gemakkelijk aan te brengen: plaats de beschermers binnenstebuiten tegen het uiteinde van de teen en rol de beschermers vervolgens geleidelijk af.

• Maak de beschermers niet korter, want dat is nadelig voor de stevigheid.

• Verwijder de beschermers elke avond om maceratie te voorkomen.

• Plaats de beschermers in het daartoe voorziene gemetalliseerde zakje tot het volgende gebruik.

2. ONDERHOUD

De pleisters kunnen met water en zeep worden schoongemaakt. Niet schrobben en vanzelf laten drogen.

 

3. SAMENSTELLING

82% silicone, 18% polyamide/elasthaan

 

4. CONTRA-INDICATIES

• Het product werd onderworpen aan alle tests die worden voorgeschreven door ISO-norm 10993-1 met betrekking tot producten die in aanraking komen met de huid. Mocht u toch een reactie van de huid vaststellen, stop dan meteen het gebruik van het hulpmiddel en informeer MILLET Innovation hierover.

• Niet gebruiken op een onbeschermde wond.

• Voor personen die aan artritis, diabetes, polyneuropathie, neuropathie van de onderste ledematen of open been lijden: gebruik het product nooit op een wond of een diabetische voetzweer, houd de voet in het oog tijdens het gebruik en vraag uw arts of podoloog om advies.

 

MILLET Innovation is niet aansprakelijk bij gebruik dat afwijkt van de aanbevelingen van de fabrikant.

 • Hoe kiest u uw maat ?  

  Set van 2 : 2 beschermers 2e en 3e teen of 2 beschermers grote teen (zie tabel).

  Protection ongle bleu guide tailles epithelium tact 02 epitact sport

Eveneens aanbevolen door

Epitact Sport