Flag
EPITACT SPORT

Maak de keuze van uitmuntendheid

Wij leven in een wereld waar alles steeds sneller gaat, zeer snel opgerichte ondernemingen die nieuwe markten creëren of de plaats innemen van historische deelnemers. Dit gaat onvermijdelijk via een “revolutietechnologie” waardoor producten die sinds jaren bestaan, ouderwets worden.

MILLET INNOVATION VINDT DE LICHTE ORTHOPEDIE UIT DANKZIJ ZIJN REVOLUTIETECHNOLOGIE : L’EPITHELIUMFLEX®

MILLET Innovation, leider in podologie in Europa met haar merk EPITACT® heeft slechts drie jaar geleden het eerste soepele product voor orthopedie gelanceerd om de hallux valgus te corrigeren. Deze uiterst lichte orthese kan in alle schoenen gedragen worden en werkt dynamisch op alle factoren die de vervorming verergeren. Deze prestatie werd mogelijk dankzij de tussenkomst van een gepatenteerde, externe pees in siliconen, EPITHELIUMFLEX®, die het gewricht corrigeert en ondersteunt. Deze innovatie heeft in slechts 3 jaar meer dan een miljoen mensen in Europa verlichting gebracht!

MILLET INNOVATION LANCEERT DE EERSTE UITERST LICHTE KNIEBESCHERMER VAN MINDER DAN 60 g

Overtuigd dat we over een “revolutietechnologie” beschikken die een grote toegevoegde waarde kan geven aan de wereld van orthopedie en sport, hebben wij een Kniebeschermer ontwikkeld die tegemoetkomt aan de ongemakken van de reeds bestaande producten die gehaakt of op basis van neopreen zijn.

De uiterst lichte kniebeschermer EPITHELIUMFLEX® 01, minder dan 60 g, werd specifiek ontwikkeld voor de sport. Hij kan bij pijn gedragen worden om de pijn te verlichten, maar ook ter preventie op lange termijn. De kniebeschermer beschikt over een ongeëvenaarde ergonomie, glijdt niet en veroorzaakt geen hinder achter de knie. Hij is uiterst fijn en kan onder elke soort kledij gedragen worden. 

Deze kniebeschermer behoort tot het gamma EPITACT® SPORT dat ook volgende producten heeft: een orthese hallux valgus (“knobbel”) om de steun te verbeteren, voetzoolbeschermingen om verhitting onder de voorvoet te vermijden, oplossingen om blaren en blauwe nagels te voorkomen, … maar ook innovaties die de schenen en enkels van skiërs beschermen…

Talrijke sporters genieten al van het comfort en de bescherming van de producten EPITACT® SPORT. Voeg u bij hen zodat sporten een plezier kan blijven…