Flag
HET TEAM EPITACT SPORT

 

Magali Moreau, Anthony Rabeau, Janick Berthezène en Sylvain Boisset vormen het Team EPITACT® SPORT. Collega’s op pad en vrienden in het leven, het viertal zal ook in 2016 op meerdere nationale en internationale evenementen de kleuren van het merk dragen.

Magali is afkomstig uit de wereld van de atletiek en verlaat het stadion voor paden en crosscountry, vervolgens beslist ze om VTT eens uit te proberen en blijft dit ook doen! Ze is leerkracht aan de E.P.S. en brengt haar openluchtpassie steeds voort op haar leerlingen, als verantwoordelijke “natuursporten” van het departement. Magali profiteert van haar vakantie om te reizen, op zoek naar buitengewone landschappen en onwaarschijnlijke ontmoetingen. Haar laatste reis? Een trektocht in Madeira!

Anthony is een echte sportverslaafde: oude judoka (3e Dan), is vervolgens begonnen met de triatlon voor hij naar de roep van de bergen heeft geluisterd (Aconcagua 5960 m, Mustagata 7546 m). Nadien beoefent hij de Raid, deze buitengewone sport die meerdere disciplines aaneenschakelt in natuurlijk milieu (trekken, VTT, watersporten, oriëntatiesporten etc.). Anthony is leerkracht aan de EPS en heeft de tijd en de wil om zich te trainen en podiums in de wacht te slepen.  

Janick is het manusje-van-alles van het team EPITACT® SPORT! Hij is uitmuntend in elke sport en evolueert graag in verschillende omgevingen. Hij is leerkracht en beoefent de raid sinds meer dan 8 jaar. Zoals de rest van het team zegt Janick ook nee tegen te typische en saaie trainingen. Hij gebruikt zijn omgeving om zijn sessies uit te voeren: trappen voor spierversteviging, wandelpaden voor de uithouding, raketten en skiën in de winter etc.   

 Sylvain beoefent de raid sinds 5 jaar en deelt de talrijke podiums van het team, nationaal of internationaal. Zoals de rest van het team behoort sport tot Sylvains dagelijks leven en houdt hij ervan om nieuwe activiteiten (stand-up, Tahitiaanse kano etc.) te beoefenen. In het dagelijkse leven is Sylvain cameraman en monteert hij talrijke video-opnamen. Hij heeft onder andere een deel van de beelden gedraaid en de documentaire van 52 min. gemonteerd, gewijd aan Tony Estanguet: « Une histoire d’équilibre ».